Atıf Formatları
Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. TEKGÜL And B. A. SAKLI, "İç Anadolu Bölgesine Ait Yemekler ve Yapılışları," In Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) , Ankara: Nobel Yayıncılık, 2021, pp.263-284.

TEKGÜL, Ö. And SAKLI, B. A. İç Anadolu Bölgesine Ait Yemekler ve Yapılışları. 2021. In Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) , Nobel Yayıncılık, Ankara, 263-284.

TEKGÜL, Ö., & SAKLI, B. A., (2021). İç Anadolu Bölgesine Ait Yemekler ve Yapılışları. Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) (pp.263-284), Ankara: Nobel Yayıncılık.

TEKGÜL, ÖMER, And BURCU AYŞENUR SAKLI. "İç Anadolu Bölgesine Ait Yemekler ve Yapılışları." In Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) , 263-284. Ankara: Nobel Yayıncılık, 2021

TEKGÜL, ÖMER And SAKLI, BURCU A. . "İç Anadolu Bölgesine Ait Yemekler ve Yapılışları." Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) , Nobel Yayıncılık, 2021, pp.263-284.

TEKGÜL, Ö. And SAKLI, B. A. (2021) "İç Anadolu Bölgesine Ait Yemekler ve Yapılışları", Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) . Ankara: Nobel Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={ÖMER TEKGÜL And author ={BURCU AYŞENUR SAKLI}, chaptertitle={İç Anadolu Bölgesine Ait Yemekler ve Yapılışları}, booktitle={ Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler)}, publisher={Nobel Yayıncılık}, city={Ankara},year={2021} }