Atıf Formatları
Geleneksel Bir Tarif Olan Hamsikoli ve Bazı Fiziksel Parametrelerin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Güneş Et Al. , "Geleneksel Bir Tarif Olan Hamsikoli ve Bazı Fiziksel Parametrelerin Belirlenmesi," 21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Erzurum, Turkey, pp.3, 2021

Güneş , E. Et Al. 2021. Geleneksel Bir Tarif Olan Hamsikoli ve Bazı Fiziksel Parametrelerin Belirlenmesi. 21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Erzurum, Turkey), 3.

Güneş , E., Kara, A., Kobya, O., Sarı, E., Çağlak, E., Öğretmen, Ö. Y., ... Delihasan Sonay, F.(2021). Geleneksel Bir Tarif Olan Hamsikoli ve Bazı Fiziksel Parametrelerin Belirlenmesi . 21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.3). Erzurum, Turkey

Güneş , Emine Et Al. "Geleneksel Bir Tarif Olan Hamsikoli ve Bazı Fiziksel Parametrelerin Belirlenmesi," 21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Turkey, 2021

Güneş , Emine Et Al. "Geleneksel Bir Tarif Olan Hamsikoli ve Bazı Fiziksel Parametrelerin Belirlenmesi." 21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Erzurum, Turkey, pp.3, 2021

Güneş , E. Et Al. (2021) . "Geleneksel Bir Tarif Olan Hamsikoli ve Bazı Fiziksel Parametrelerin Belirlenmesi." 21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Erzurum, Turkey, p.3.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Emine Güneş Et Al. }, title={Geleneksel Bir Tarif Olan Hamsikoli ve Bazı Fiziksel Parametrelerin Belirlenmesi}, congress name={21. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2021}, pages={3} }