G. ONAT Et Al. , "Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı," Ulusal Çay Kongresi , Rize, Turkey, 2024
ONAT, G. Et Al. 2024. Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı. Ulusal Çay Kongresi , (Rize, Turkey).
ONAT, G., TOKER, Y. S., & TERCÜMAN, H., (2024). Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı . Ulusal Çay Kongresi, Rize, Turkey
ONAT, GÖKHAN, Yılmaz Sami TOKER, And Hilal TERCÜMAN. "Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı," Ulusal Çay Kongresi, Rize, Turkey, 2024
ONAT, GÖKHAN Et Al. "Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı." Ulusal Çay Kongresi , Rize, Turkey, 2024
ONAT, G. TOKER, Y. S. And TERCÜMAN, H. (2024) . "Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı." Ulusal Çay Kongresi , Rize, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖKHAN ONAT Et Al. }, title={Çayın Gastronomideki Yenilikçi Yolculuğu: Yiyecek ve İçecek Ürünlerinde Çayın Kullanımı}, congress name={Ulusal Çay Kongresi}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2024}}