Atıf Formatları
Balık Yetiştiriciliğinde Yeşil Çayın Kullanımı ve Kurutma Sıcaklığının Yeşil Çayın (Camellia sinensis) Toplam Polifenol İçeriğine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. BİLGİN Et Al. , "Balık Yetiştiriciliğinde Yeşil Çayın Kullanımı ve Kurutma Sıcaklığının Yeşil Çayın (Camellia sinensis) Toplam Polifenol İçeriğine Etkisi," Ekoloji Sempozyumu , Sinop, Turkey, 2015

BİLGİN, Ö. Et Al. 2015. Balık Yetiştiriciliğinde Yeşil Çayın Kullanımı ve Kurutma Sıcaklığının Yeşil Çayın (Camellia sinensis) Toplam Polifenol İçeriğine Etkisi. Ekoloji Sempozyumu , (Sinop, Turkey).

BİLGİN, Ö., BİRCAN, R., ARIMAN KARABULUT, H., KURTOĞLU, İ. Z., & KAYIŞ, Ş., (2015). Balık Yetiştiriciliğinde Yeşil Çayın Kullanımı ve Kurutma Sıcaklığının Yeşil Çayın (Camellia sinensis) Toplam Polifenol İçeriğine Etkisi . Ekoloji Sempozyumu, Sinop, Turkey

BİLGİN, Özlem Et Al. "Balık Yetiştiriciliğinde Yeşil Çayın Kullanımı ve Kurutma Sıcaklığının Yeşil Çayın (Camellia sinensis) Toplam Polifenol İçeriğine Etkisi," Ekoloji Sempozyumu, Sinop, Turkey, 2015

BİLGİN, Özlem Et Al. "Balık Yetiştiriciliğinde Yeşil Çayın Kullanımı ve Kurutma Sıcaklığının Yeşil Çayın (Camellia sinensis) Toplam Polifenol İçeriğine Etkisi." Ekoloji Sempozyumu , Sinop, Turkey, 2015

BİLGİN, Ö. Et Al. (2015) . "Balık Yetiştiriciliğinde Yeşil Çayın Kullanımı ve Kurutma Sıcaklığının Yeşil Çayın (Camellia sinensis) Toplam Polifenol İçeriğine Etkisi." Ekoloji Sempozyumu , Sinop, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Özlem BİLGİN Et Al. }, title={Balık Yetiştiriciliğinde Yeşil Çayın Kullanımı ve Kurutma Sıcaklığının Yeşil Çayın (Camellia sinensis) Toplam Polifenol İçeriğine Etkisi}, congress name={Ekoloji Sempozyumu}, city={Sinop}, country={Turkey}, year={2015}}