F. HAMZAOĞLU Et Al. , "Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi," 13. Türkiye Gıda Kongresi , Turkey, 2020
HAMZAOĞLU, F. Et Al. 2020. Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi. 13. Türkiye Gıda Kongresi , (Turkey).
HAMZAOĞLU, F., Türkyılmaz, M., & ÖZKAN, M., (2020). Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi . 13. Türkiye Gıda Kongresi, Turkey
HAMZAOĞLU, FATMAGÜL, Meltem Türkyılmaz, And MEHMET ÖZKAN. "Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi," 13. Türkiye Gıda Kongresi, Turkey, 2020
HAMZAOĞLU, FATMAGÜL Et Al. "Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi." 13. Türkiye Gıda Kongresi , Turkey, 2020
HAMZAOĞLU, F. Türkyılmaz, M. And ÖZKAN, M. (2020) . "Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi." 13. Türkiye Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FATMAGÜL HAMZAOĞLU Et Al. }, title={Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi}, congress name={13. Türkiye Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2020}}