Atıf Formatları
Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. HAMZAOĞLU Et Al. , "Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi," 13. Türkiye Gıda Kongresi , Turkey, 2020

HAMZAOĞLU, F. Et Al. 2020. Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi. 13. Türkiye Gıda Kongresi , (Turkey).

HAMZAOĞLU, F., Türkyılmaz, M., & ÖZKAN, M., (2020). Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi . 13. Türkiye Gıda Kongresi, Turkey

HAMZAOĞLU, FATMAGÜL, Meltem Türkyılmaz, And MEHMET ÖZKAN. "Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi," 13. Türkiye Gıda Kongresi, Turkey, 2020

HAMZAOĞLU, FATMAGÜL Et Al. "Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi." 13. Türkiye Gıda Kongresi , Turkey, 2020

HAMZAOĞLU, F. Türkyılmaz, M. And ÖZKAN, M. (2020) . "Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi." 13. Türkiye Gıda Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={FATMAGÜL HAMZAOĞLU Et Al. }, title={Aminoasitlerle zenginleştirilmiş nar suyu konsantrelerinin antosiyanin stabilitesi}, congress name={13. Türkiye Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2020}}