N. BALTAŞ Et Al. , "Yabani Bir Armut Türü Olan Pyrus elaeagnifolia subsp. elaeagnifolia Pallas’ ın Fenolik İçeriği, Antioksidan Özellikleri ve Bazı Enzimler Üzerine İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi," 16. Ulusal Kromatografi Kongresi , Malatya, Turkey, pp.62, 2016
BALTAŞ, N. Et Al. 2016. Yabani Bir Armut Türü Olan Pyrus elaeagnifolia subsp. elaeagnifolia Pallas’ ın Fenolik İçeriği, Antioksidan Özellikleri ve Bazı Enzimler Üzerine İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi. 16. Ulusal Kromatografi Kongresi , (Malatya, Turkey), 62.
BALTAŞ, N., PAKYILDIZ, S., & KILIÇKAYA SELVİ, E., (2016). Yabani Bir Armut Türü Olan Pyrus elaeagnifolia subsp. elaeagnifolia Pallas’ ın Fenolik İçeriği, Antioksidan Özellikleri ve Bazı Enzimler Üzerine İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi . 16. Ulusal Kromatografi Kongresi (pp.62). Malatya, Turkey
BALTAŞ, NİMET, SEMRA PAKYILDIZ, And EMİNE KILIÇKAYA SELVİ. "Yabani Bir Armut Türü Olan Pyrus elaeagnifolia subsp. elaeagnifolia Pallas’ ın Fenolik İçeriği, Antioksidan Özellikleri ve Bazı Enzimler Üzerine İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi," 16. Ulusal Kromatografi Kongresi, Malatya, Turkey, 2016
BALTAŞ, NİMET Et Al. "Yabani Bir Armut Türü Olan Pyrus elaeagnifolia subsp. elaeagnifolia Pallas’ ın Fenolik İçeriği, Antioksidan Özellikleri ve Bazı Enzimler Üzerine İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi." 16. Ulusal Kromatografi Kongresi , Malatya, Turkey, pp.62, 2016
BALTAŞ, N. PAKYILDIZ, S. And KILIÇKAYA SELVİ, E. (2016) . "Yabani Bir Armut Türü Olan Pyrus elaeagnifolia subsp. elaeagnifolia Pallas’ ın Fenolik İçeriği, Antioksidan Özellikleri ve Bazı Enzimler Üzerine İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi." 16. Ulusal Kromatografi Kongresi , Malatya, Turkey, p.62.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NİMET BALTAŞ Et Al. }, title={Yabani Bir Armut Türü Olan Pyrus elaeagnifolia subsp. elaeagnifolia Pallas’ ın Fenolik İçeriği, Antioksidan Özellikleri ve Bazı Enzimler Üzerine İnhibisyon Etkilerinin İncelenmesi}, congress name={16. Ulusal Kromatografi Kongresi}, city={Malatya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={62} }