A. KILIÇ And E. KARANKI, "Askorbik Asit Zenginleştirmesinin Biyojen Amin ve Nitrosamin Oluşumuna etkisi.," 7 Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.300, 2011
KILIÇ, A. And KARANKI, E. 2011. Askorbik Asit Zenginleştirmesinin Biyojen Amin ve Nitrosamin Oluşumuna etkisi.. 7 Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 300.
KILIÇ, A., & KARANKI, E., (2011). Askorbik Asit Zenginleştirmesinin Biyojen Amin ve Nitrosamin Oluşumuna etkisi. . 7 Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.300). Ankara, Turkey
KILIÇ, AYDIN, And Emir KARANKI. "Askorbik Asit Zenginleştirmesinin Biyojen Amin ve Nitrosamin Oluşumuna etkisi.," 7 Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
KILIÇ, AYDIN And KARANKI, Emir. "Askorbik Asit Zenginleştirmesinin Biyojen Amin ve Nitrosamin Oluşumuna etkisi.." 7 Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.300, 2011
KILIÇ, A. And KARANKI, E. (2011) . "Askorbik Asit Zenginleştirmesinin Biyojen Amin ve Nitrosamin Oluşumuna etkisi.." 7 Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.300.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYDIN KILIÇ And author={Emir KARANKI}, title={Askorbik Asit Zenginleştirmesinin Biyojen Amin ve Nitrosamin Oluşumuna etkisi.}, congress name={7 Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={300} }