Atıf Formatları
Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. ERTAŞ SABANCI, "Türkiye'deki Michelin Yıldızlı Restoranların Değerlendirilmesi," In Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III , Çizgi Kitapevi, 2024, pp.155-163.

ERTAŞ SABANCI, A. Türkiye'deki Michelin Yıldızlı Restoranların Değerlendirilmesi. 2024. In Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III , Çizgi Kitapevi, 155-163.

ERTAŞ SABANCI, A., (2024). Türkiye'deki Michelin Yıldızlı Restoranların Değerlendirilmesi. Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III (pp.155-163), Çizgi Kitapevi.

ERTAŞ SABANCI, AYŞEN. "Türkiye'deki Michelin Yıldızlı Restoranların Değerlendirilmesi." In Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III , 155-163. Çizgi Kitapevi, 2024

ERTAŞ SABANCI, AYŞEN E. . "Türkiye'deki Michelin Yıldızlı Restoranların Değerlendirilmesi." Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III , Çizgi Kitapevi, 2024, pp.155-163.

ERTAŞ SABANCI, A. (2024) "Türkiye'deki Michelin Yıldızlı Restoranların Değerlendirilmesi", Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III . Çizgi Kitapevi.

@bookchapter{bookchapter, author ={AYŞEN ERTAŞ SABANCI}, chaptertitle={Türkiye'deki Michelin Yıldızlı Restoranların Değerlendirilmesi}, booktitle={ Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III}, publisher={Çizgi Kitapevi}, city={},year={2024} }