Atıf Formatları
Kolza (Brassica napus L.) Kalite Islahında Biyoteknolojinin Kullanılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. Seyis, "Kolza (Brassica napus L.) Kalite Islahında Biyoteknolojinin Kullanılması," Tarım Bilimleri Dergisi TABAD , vol.9, no.2, pp.12-17, 2016

Seyis, F. 2016. Kolza (Brassica napus L.) Kalite Islahında Biyoteknolojinin Kullanılması. Tarım Bilimleri Dergisi TABAD , vol.9, no.2 , 12-17.

Seyis, F., (2016). Kolza (Brassica napus L.) Kalite Islahında Biyoteknolojinin Kullanılması. Tarım Bilimleri Dergisi TABAD , vol.9, no.2, 12-17.

Seyis, FATİH. "Kolza (Brassica napus L.) Kalite Islahında Biyoteknolojinin Kullanılması," Tarım Bilimleri Dergisi TABAD , vol.9, no.2, 12-17, 2016

Seyis, FATİH. "Kolza (Brassica napus L.) Kalite Islahında Biyoteknolojinin Kullanılması." Tarım Bilimleri Dergisi TABAD , vol.9, no.2, pp.12-17, 2016

Seyis, F. (2016) . "Kolza (Brassica napus L.) Kalite Islahında Biyoteknolojinin Kullanılması." Tarım Bilimleri Dergisi TABAD , vol.9, no.2, pp.12-17.

@article{article, author={FATİH SEYİS}, title={Kolza (Brassica napus L.) Kalite Islahında Biyoteknolojinin Kullanılması}, journal={Tarım Bilimleri Dergisi TABAD}, year=2016, pages={12-17} }