Atıf Formatları
Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Yerli ve Yabancı Turistlerin Sağlıklı Menü Öğesi Seçim Davranışları Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin İncelenmesi: Bir Yapısal Eşitlik Modeli Yaklaşımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Uygun And A. S. Albayrak, "Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Yerli ve Yabancı Turistlerin Sağlıklı Menü Öğesi Seçim Davranışları Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin İncelenmesi: Bir Yapısal Eşitlik Modeli Yaklaşımı," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, pp.1879-1900, 2021

Uygun, H. And Albayrak, A. S. 2021. Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Yerli ve Yabancı Turistlerin Sağlıklı Menü Öğesi Seçim Davranışları Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin İncelenmesi: Bir Yapısal Eşitlik Modeli Yaklaşımı. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3 , 1879-1900.

Uygun, H., & Albayrak, A. S., (2021). Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Yerli ve Yabancı Turistlerin Sağlıklı Menü Öğesi Seçim Davranışları Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin İncelenmesi: Bir Yapısal Eşitlik Modeli Yaklaşımı. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, 1879-1900.

Uygun, HAYRİ, And ALİ SAİT ALBAYRAK. "Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Yerli ve Yabancı Turistlerin Sağlıklı Menü Öğesi Seçim Davranışları Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin İncelenmesi: Bir Yapısal Eşitlik Modeli Yaklaşımı," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, 1879-1900, 2021

Uygun, HAYRİ And Albayrak, ALİ S. . "Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Yerli ve Yabancı Turistlerin Sağlıklı Menü Öğesi Seçim Davranışları Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin İncelenmesi: Bir Yapısal Eşitlik Modeli Yaklaşımı." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, pp.1879-1900, 2021

Uygun, H. And Albayrak, A. S. (2021) . "Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Yerli ve Yabancı Turistlerin Sağlıklı Menü Öğesi Seçim Davranışları Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin İncelenmesi: Bir Yapısal Eşitlik Modeli Yaklaşımı." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.3, pp.1879-1900.

@article{article, author={HAYRİ UYGUN And author={ALİ SAİT ALBAYRAK}, title={Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Yerli ve Yabancı Turistlerin Sağlıklı Menü Öğesi Seçim Davranışları Üzerinde Etkili Olan Faktörlerin İncelenmesi: Bir Yapısal Eşitlik Modeli Yaklaşımı}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2021, pages={1879-1900} }