Atıf Formatları
Yerel Mutfağın Destinasyon Pazarlamasında Kullanılması: Fırtına Vadisi Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ACUNER Et Al. , "Yerel Mutfağın Destinasyon Pazarlamasında Kullanılması: Fırtına Vadisi Örneği," I. Uluslararası Turizm Otelcilik Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.528-537, 2011

ACUNER, E. Et Al. 2011. Yerel Mutfağın Destinasyon Pazarlamasında Kullanılması: Fırtına Vadisi Örneği. I. Uluslararası Turizm Otelcilik Sempozyumu , (Konya, Turkey), 528-537.

ACUNER, E., TAYFUN, A., & METE, B., (2011). Yerel Mutfağın Destinasyon Pazarlamasında Kullanılması: Fırtına Vadisi Örneği . I. Uluslararası Turizm Otelcilik Sempozyumu (pp.528-537). Konya, Turkey

ACUNER, ELİF, AHMET TAYFUN, And BİLGEN METE. "Yerel Mutfağın Destinasyon Pazarlamasında Kullanılması: Fırtına Vadisi Örneği," I. Uluslararası Turizm Otelcilik Sempozyumu, Konya, Turkey, 2011

ACUNER, ELİF Et Al. "Yerel Mutfağın Destinasyon Pazarlamasında Kullanılması: Fırtına Vadisi Örneği." I. Uluslararası Turizm Otelcilik Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.528-537, 2011

ACUNER, E. TAYFUN, A. And METE, B. (2011) . "Yerel Mutfağın Destinasyon Pazarlamasında Kullanılması: Fırtına Vadisi Örneği." I. Uluslararası Turizm Otelcilik Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.528-537.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ELİF ACUNER Et Al. }, title={Yerel Mutfağın Destinasyon Pazarlamasında Kullanılması: Fırtına Vadisi Örneği}, congress name={I. Uluslararası Turizm Otelcilik Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={528-537} }