Atıf Formatları
Tane Rengi ve Protein Miktarı Yönünden F5 Makarnalık Buğday Triticum durum Desf Populasyonlarının Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. KIZILGEÇİ Et Al. , "Tane Rengi ve Protein Miktarı Yönünden F5 Makarnalık Buğday Triticum durum Desf Populasyonlarının Değerlendirilmesi," Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü , vol.5, no.2, pp.51-55, 2016

KIZILGEÇİ, F. Et Al. 2016. Tane Rengi ve Protein Miktarı Yönünden F5 Makarnalık Buğday Triticum durum Desf Populasyonlarının Değerlendirilmesi. Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü , vol.5, no.2 , 51-55.

KIZILGEÇİ, F., AKINCI, C., BİÇER, B. T., ALBAYRAK, Ö., & YILDIRIM, M., (2016). Tane Rengi ve Protein Miktarı Yönünden F5 Makarnalık Buğday Triticum durum Desf Populasyonlarının Değerlendirilmesi. Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü , vol.5, no.2, 51-55.

KIZILGEÇİ, FERHAT Et Al. "Tane Rengi ve Protein Miktarı Yönünden F5 Makarnalık Buğday Triticum durum Desf Populasyonlarının Değerlendirilmesi," Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü , vol.5, no.2, 51-55, 2016

KIZILGEÇİ, FERHAT Et Al. "Tane Rengi ve Protein Miktarı Yönünden F5 Makarnalık Buğday Triticum durum Desf Populasyonlarının Değerlendirilmesi." Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü , vol.5, no.2, pp.51-55, 2016

KIZILGEÇİ, F. Et Al. (2016) . "Tane Rengi ve Protein Miktarı Yönünden F5 Makarnalık Buğday Triticum durum Desf Populasyonlarının Değerlendirilmesi." Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü , vol.5, no.2, pp.51-55.

@article{article, author={FERHAT KIZILGEÇİ Et Al. }, title={Tane Rengi ve Protein Miktarı Yönünden F5 Makarnalık Buğday Triticum durum Desf Populasyonlarının Değerlendirilmesi}, journal={Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü}, year=2016, pages={51-55} }