İ. Yazıcıoğlu And B. A. Akbulut, "Turistik Destinasyon Olarak Ankara’nın Bilişsel ve Duygusal İmaj Bileşenleri Açısından Analizi," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.3, no.3, pp.136-144, 2015
Yazıcıoğlu, İ. And Akbulut, B. A. 2015. Turistik Destinasyon Olarak Ankara’nın Bilişsel ve Duygusal İmaj Bileşenleri Açısından Analizi. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.3, no.3 , 136-144.
Yazıcıoğlu, İ., & Akbulut, B. A., (2015). Turistik Destinasyon Olarak Ankara’nın Bilişsel ve Duygusal İmaj Bileşenleri Açısından Analizi. JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.3, no.3, 136-144.
Yazıcıoğlu, İrfan, And BURCU AYŞENUR SAKLI. "Turistik Destinasyon Olarak Ankara’nın Bilişsel ve Duygusal İmaj Bileşenleri Açısından Analizi," JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.3, no.3, 136-144, 2015
Yazıcıoğlu, İrfan And Akbulut, BURCU A. . "Turistik Destinasyon Olarak Ankara’nın Bilişsel ve Duygusal İmaj Bileşenleri Açısından Analizi." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.3, no.3, pp.136-144, 2015
Yazıcıoğlu, İ. And Akbulut, B. A. (2015) . "Turistik Destinasyon Olarak Ankara’nın Bilişsel ve Duygusal İmaj Bileşenleri Açısından Analizi." JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES , vol.3, no.3, pp.136-144.
@article{article, author={İrfan Yazıcıoğlu And author={BURCU AYŞENUR SAKLI}, title={Turistik Destinasyon Olarak Ankara’nın Bilişsel ve Duygusal İmaj Bileşenleri Açısından Analizi}, journal={JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES}, year=2015, pages={136-144} }