Atıf Formatları
Trabzon’da Yaşayan Tüketicilerin Geleneksel Gıdalara Yönelik Tutum ve Algıları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. Başaran, "Trabzon’da Yaşayan Tüketicilerin Geleneksel Gıdalara Yönelik Tutum ve Algıları," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.2016, pp.99-110, 2016

Başaran, B. 2016. Trabzon’da Yaşayan Tüketicilerin Geleneksel Gıdalara Yönelik Tutum ve Algıları. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.2016 , 99-110.

Başaran, B., (2016). Trabzon’da Yaşayan Tüketicilerin Geleneksel Gıdalara Yönelik Tutum ve Algıları. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.2016, 99-110.

Başaran, BURHAN. "Trabzon’da Yaşayan Tüketicilerin Geleneksel Gıdalara Yönelik Tutum ve Algıları," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.2016, 99-110, 2016

Başaran, BURHAN. "Trabzon’da Yaşayan Tüketicilerin Geleneksel Gıdalara Yönelik Tutum ve Algıları." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.2016, pp.99-110, 2016

Başaran, B. (2016) . "Trabzon’da Yaşayan Tüketicilerin Geleneksel Gıdalara Yönelik Tutum ve Algıları." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, no.2016, pp.99-110.

@article{article, author={BURHAN BAŞARAN}, title={Trabzon’da Yaşayan Tüketicilerin Geleneksel Gıdalara Yönelik Tutum ve Algıları}, journal={Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={99-110} }