Atıf Formatları
Gastronomi Araştırmaları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Onat And Y. Karakuş, "İŞGÖREN YETKİNLİĞİNİN GASTRONOMİDEKİ YERİ ve ÖNEMİ," In Gastronomi Araştırmaları , Konya: Çizgi Kitabevi Yayınları, 2021, pp.22-34.

Onat, G. And Karakuş, Y. İŞGÖREN YETKİNLİĞİNİN GASTRONOMİDEKİ YERİ ve ÖNEMİ. 2021. In Gastronomi Araştırmaları , Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, 22-34.

Onat, G., & Karakuş, Y., (2021). İŞGÖREN YETKİNLİĞİNİN GASTRONOMİDEKİ YERİ ve ÖNEMİ. Gastronomi Araştırmaları (pp.22-34), Konya: Çizgi Kitabevi Yayınları.

Onat, GÖKHAN, And YUSUF KARAKUŞ. "İŞGÖREN YETKİNLİĞİNİN GASTRONOMİDEKİ YERİ ve ÖNEMİ." In Gastronomi Araştırmaları , 22-34. Konya: Çizgi Kitabevi Yayınları, 2021

Onat, GÖKHAN And Karakuş, YUSUF. "İŞGÖREN YETKİNLİĞİNİN GASTRONOMİDEKİ YERİ ve ÖNEMİ." Gastronomi Araştırmaları , Çizgi Kitabevi Yayınları, 2021, pp.22-34.

Onat, G. And Karakuş, Y. (2021) "İŞGÖREN YETKİNLİĞİNİN GASTRONOMİDEKİ YERİ ve ÖNEMİ", Gastronomi Araştırmaları . Konya: Çizgi Kitabevi Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={GÖKHAN ONAT And author ={YUSUF KARAKUŞ}, chaptertitle={İŞGÖREN YETKİNLİĞİNİN GASTRONOMİDEKİ YERİ ve ÖNEMİ}, booktitle={ Gastronomi Araştırmaları}, publisher={Çizgi Kitabevi Yayınları}, city={Konya},year={2021} }