E. ÇAĞLAK Et Al. , "Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı İle Tuzlanmış Havuz Balığının (Carasius carasius) Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma," 16. Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.122, 2011
ÇAĞLAK, E. Et Al. 2011. Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı İle Tuzlanmış Havuz Balığının (Carasius carasius) Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma. 16. Su Ürünleri Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 122.
ÇAĞLAK, E., KARSLI, B., ŞİŞMANLAR ALTIKAYA, E., KORAL, S., & ÇAĞLAK, S., (2011). Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı İle Tuzlanmış Havuz Balığının (Carasius carasius) Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma . 16. Su Ürünleri Sempozyumu (pp.122). Antalya, Turkey
ÇAĞLAK, EMRE Et Al. "Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı İle Tuzlanmış Havuz Balığının (Carasius carasius) Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma," 16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2011
ÇAĞLAK, EMRE Et Al. "Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı İle Tuzlanmış Havuz Balığının (Carasius carasius) Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma." 16. Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.122, 2011
ÇAĞLAK, E. Et Al. (2011) . "Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı İle Tuzlanmış Havuz Balığının (Carasius carasius) Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma." 16. Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, p.122.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE ÇAĞLAK Et Al. }, title={Zeytinyağı ve Çörek Otu Yağı İle Tuzlanmış Havuz Balığının (Carasius carasius) Kalite Değişimleri Üzerine Bir Araştırma}, congress name={16. Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={122} }