Atıf Formatları
Sürdürülebilir ürün gelişim modellemesi: Gıda sanayinde gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) fileto atıklarından sos eldesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. F. Akbey Et Al. , "Sürdürülebilir ürün gelişim modellemesi: Gıda sanayinde gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) fileto atıklarından sos eldesi," Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.2, pp.750-761, 2025

Akbey, T. F. Et Al. 2025. Sürdürülebilir ürün gelişim modellemesi: Gıda sanayinde gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) fileto atıklarından sos eldesi. Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.2 , 750-761.

Akbey, T. F., Kara, A., & Alak, G., (2025). Sürdürülebilir ürün gelişim modellemesi: Gıda sanayinde gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) fileto atıklarından sos eldesi. Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.2, 750-761.

Akbey, Tuba, AYŞE KARA, And Gonca Alak. "Sürdürülebilir ürün gelişim modellemesi: Gıda sanayinde gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) fileto atıklarından sos eldesi," Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.2, 750-761, 2025

Akbey, Tuba F. Et Al. "Sürdürülebilir ürün gelişim modellemesi: Gıda sanayinde gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) fileto atıklarından sos eldesi." Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.2, pp.750-761, 2025

Akbey, T. F. Kara, A. And Alak, G. (2025) . "Sürdürülebilir ürün gelişim modellemesi: Gıda sanayinde gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) fileto atıklarından sos eldesi." Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.2, pp.750-761.

@article{article, author={Tuba Fidanci Akbey Et Al. }, title={Sürdürülebilir ürün gelişim modellemesi: Gıda sanayinde gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) fileto atıklarından sos eldesi}, journal={Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2025, pages={750-761} }