A. Ertaş Sabancı And N. Onur, "Sürdürülebilir Gastronomi ve Atık Gıda Uygulamaları," In Turizm Sektöründe Yeni Eğilimler , İstanbul: Çizgi Kitabevi, 2022, pp.80-87.
Ertaş Sabancı, A. And Onur, N. Sürdürülebilir Gastronomi ve Atık Gıda Uygulamaları. 2022. In Turizm Sektöründe Yeni Eğilimler , Çizgi Kitabevi, İstanbul, 80-87.
Ertaş Sabancı, A., & Onur, N., (2022). Sürdürülebilir Gastronomi ve Atık Gıda Uygulamaları. Turizm Sektöründe Yeni Eğilimler (pp.80-87), İstanbul: Çizgi Kitabevi.
Ertaş Sabancı, AYŞEN, And Neslihan Onur. "Sürdürülebilir Gastronomi ve Atık Gıda Uygulamaları." In Turizm Sektöründe Yeni Eğilimler , 80-87. İstanbul: Çizgi Kitabevi, 2022
Ertaş Sabancı, AYŞEN E. And Onur, Neslihan. "Sürdürülebilir Gastronomi ve Atık Gıda Uygulamaları." Turizm Sektöründe Yeni Eğilimler , Çizgi Kitabevi, 2022, pp.80-87.
Ertaş Sabancı, A. And Onur, N. (2022) "Sürdürülebilir Gastronomi ve Atık Gıda Uygulamaları", Turizm Sektöründe Yeni Eğilimler . İstanbul: Çizgi Kitabevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={AYŞEN ERTAŞ SABANCI And author ={Neslihan Onur}, chaptertitle={Sürdürülebilir Gastronomi ve Atık Gıda Uygulamaları}, booktitle={ Turizm Sektöründe Yeni Eğilimler}, publisher={Çizgi Kitabevi}, city={İstanbul},year={2022} }