Atıf Formatları
Patates Kızartmasında Ceviz Yağı Kullanımının Akrilamid Düzeyine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. Başaran And H. Türk, "Patates Kızartmasında Ceviz Yağı Kullanımının Akrilamid Düzeyine Etkisi," 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health Congress , Aydın, Turkey, pp.94-95, 2021

Başaran, B. And Türk, H. 2021. Patates Kızartmasında Ceviz Yağı Kullanımının Akrilamid Düzeyine Etkisi. 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health Congress , (Aydın, Turkey), 94-95.

Başaran, B., & Türk, H., (2021). Patates Kızartmasında Ceviz Yağı Kullanımının Akrilamid Düzeyine Etkisi . 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health Congress (pp.94-95). Aydın, Turkey

Başaran, BURHAN, And Hülya Türk. "Patates Kızartmasında Ceviz Yağı Kullanımının Akrilamid Düzeyine Etkisi," 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Turkey, 2021

Başaran, BURHAN And Türk, Hülya. "Patates Kızartmasında Ceviz Yağı Kullanımının Akrilamid Düzeyine Etkisi." 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health Congress , Aydın, Turkey, pp.94-95, 2021

Başaran, B. And Türk, H. (2021) . "Patates Kızartmasında Ceviz Yağı Kullanımının Akrilamid Düzeyine Etkisi." 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health Congress , Aydın, Turkey, pp.94-95.

@conferencepaper{conferencepaper, author={BURHAN BAŞARAN And author={Hülya Türk}, title={Patates Kızartmasında Ceviz Yağı Kullanımının Akrilamid Düzeyine Etkisi}, congress name={4th International Congress on Agriculture, Environment and Health Congress}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2021}, pages={94-95} }