B. A. SAKLI, "İç Anadolu Bölgesi Mutfak Kültürü," In Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) , Ankara: Nobel Yayıncılık, 2021, pp.226-257.
SAKLI, B. A. İç Anadolu Bölgesi Mutfak Kültürü. 2021. In Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) , Nobel Yayıncılık, Ankara, 226-257.
SAKLI, B. A., (2021). İç Anadolu Bölgesi Mutfak Kültürü. Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) (pp.226-257), Ankara: Nobel Yayıncılık.
SAKLI, BURCU. "İç Anadolu Bölgesi Mutfak Kültürü." In Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) , 226-257. Ankara: Nobel Yayıncılık, 2021
SAKLI, BURCU A. . "İç Anadolu Bölgesi Mutfak Kültürü." Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) , Nobel Yayıncılık, 2021, pp.226-257.
SAKLI, B. A. (2021) "İç Anadolu Bölgesi Mutfak Kültürü", Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler) . Ankara: Nobel Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={BURCU AYŞENUR SAKLI}, chaptertitle={İç Anadolu Bölgesi Mutfak Kültürü}, booktitle={ Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler)}, publisher={Nobel Yayıncılık}, city={Ankara},year={2021} }