E. Aysen And B. A. Saklı, "Geleneksel Yemek Kültürünü Oluşturan Unsurların İklim Değişikliği Açısından Değerlendirilmesi ve Sürdürülebilirliği: Gaziantep Örneği," 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22) , Ankara, Turkey, 2022
Aysen, E. And Saklı, B. A. 2022. Geleneksel Yemek Kültürünü Oluşturan Unsurların İklim Değişikliği Açısından Değerlendirilmesi ve Sürdürülebilirliği: Gaziantep Örneği. 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22) , (Ankara, Turkey).
Aysen, E., & Saklı, B. A., (2022). Geleneksel Yemek Kültürünü Oluşturan Unsurların İklim Değişikliği Açısından Değerlendirilmesi ve Sürdürülebilirliği: Gaziantep Örneği . 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), Ankara, Turkey
Aysen, Esin, And BURCU AYŞENUR SAKLI. "Geleneksel Yemek Kültürünü Oluşturan Unsurların İklim Değişikliği Açısından Değerlendirilmesi ve Sürdürülebilirliği: Gaziantep Örneği," 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22), Ankara, Turkey, 2022
Aysen, Esin And Saklı, BURCU A. . "Geleneksel Yemek Kültürünü Oluşturan Unsurların İklim Değişikliği Açısından Değerlendirilmesi ve Sürdürülebilirliği: Gaziantep Örneği." 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22) , Ankara, Turkey, 2022
Aysen, E. And Saklı, B. A. (2022) . "Geleneksel Yemek Kültürünü Oluşturan Unsurların İklim Değişikliği Açısından Değerlendirilmesi ve Sürdürülebilirliği: Gaziantep Örneği." 3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22) , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Esin Aysen And author={BURCU AYŞENUR SAKLI}, title={Geleneksel Yemek Kültürünü Oluşturan Unsurların İklim Değişikliği Açısından Değerlendirilmesi ve Sürdürülebilirliği: Gaziantep Örneği}, congress name={3rd INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS (ITTD22)}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2022}}