H. A. UYDU Et Al. , "Siyah ve Yeşil Çay ile Atıklarının Oksidatif DNA Hasarı Üzerine Etkilerin İncelenmesi," 25. Ulusal Biyokimya Kongresi , İzmir, Turkey, 2013
UYDU, H. A. Et Al. 2013. Siyah ve Yeşil Çay ile Atıklarının Oksidatif DNA Hasarı Üzerine Etkilerin İncelenmesi. 25. Ulusal Biyokimya Kongresi , (İzmir, Turkey).
UYDU, H. A., keleşoğlu, b., DEMİR, A., FAİZ, Ö., sağlam, n., ATAK, M., ... EFE, H.(2013). Siyah ve Yeşil Çay ile Atıklarının Oksidatif DNA Hasarı Üzerine Etkilerin İncelenmesi . 25. Ulusal Biyokimya Kongresi, İzmir, Turkey
UYDU, HÜSEYİN Et Al. "Siyah ve Yeşil Çay ile Atıklarının Oksidatif DNA Hasarı Üzerine Etkilerin İncelenmesi," 25. Ulusal Biyokimya Kongresi, İzmir, Turkey, 2013
UYDU, HÜSEYİN A. Et Al. "Siyah ve Yeşil Çay ile Atıklarının Oksidatif DNA Hasarı Üzerine Etkilerin İncelenmesi." 25. Ulusal Biyokimya Kongresi , İzmir, Turkey, 2013
UYDU, H. A. Et Al. (2013) . "Siyah ve Yeşil Çay ile Atıklarının Oksidatif DNA Hasarı Üzerine Etkilerin İncelenmesi." 25. Ulusal Biyokimya Kongresi , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN AVNİ UYDU Et Al. }, title={Siyah ve Yeşil Çay ile Atıklarının Oksidatif DNA Hasarı Üzerine Etkilerin İncelenmesi}, congress name={25. Ulusal Biyokimya Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2013}}