R. E. ERÇİM Et Al. , "Hipertroidi Geliştirilen Ratlarda Çörek Otu ve Çinko Desteğinin Paraoksanaz Aktivitesi ve Diğer Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi," Bingöl Üniversitesi Sağlık Dergisi , vol.1, no.1, pp.7-14, 2020
ERÇİM, R. E. Et Al. 2020. Hipertroidi Geliştirilen Ratlarda Çörek Otu ve Çinko Desteğinin Paraoksanaz Aktivitesi ve Diğer Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi. Bingöl Üniversitesi Sağlık Dergisi , vol.1, no.1 , 7-14.
ERÇİM, R. E., BAYDAŞ, B., & ATÇALI, T., (2020). Hipertroidi Geliştirilen Ratlarda Çörek Otu ve Çinko Desteğinin Paraoksanaz Aktivitesi ve Diğer Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi. Bingöl Üniversitesi Sağlık Dergisi , vol.1, no.1, 7-14.
ERÇİM, RÜVEYDA, BURHANETTİN BAYDAŞ, And TUĞÇE ATÇALI. "Hipertroidi Geliştirilen Ratlarda Çörek Otu ve Çinko Desteğinin Paraoksanaz Aktivitesi ve Diğer Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi," Bingöl Üniversitesi Sağlık Dergisi , vol.1, no.1, 7-14, 2020
ERÇİM, RÜVEYDA E. Et Al. "Hipertroidi Geliştirilen Ratlarda Çörek Otu ve Çinko Desteğinin Paraoksanaz Aktivitesi ve Diğer Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi." Bingöl Üniversitesi Sağlık Dergisi , vol.1, no.1, pp.7-14, 2020
ERÇİM, R. E. BAYDAŞ, B. And ATÇALI, T. (2020) . "Hipertroidi Geliştirilen Ratlarda Çörek Otu ve Çinko Desteğinin Paraoksanaz Aktivitesi ve Diğer Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi." Bingöl Üniversitesi Sağlık Dergisi , vol.1, no.1, pp.7-14.
@article{article, author={RÜVEYDA ESRA ÖZKALAYCI Et Al. }, title={Hipertroidi Geliştirilen Ratlarda Çörek Otu ve Çinko Desteğinin Paraoksanaz Aktivitesi ve Diğer Bazı Antioksidanlar Üzerine Etkisi}, journal={Bingöl Üniversitesi Sağlık Dergisi}, year=2020, pages={7-14} }