Atıf Formatları
Yerel Gıda Tüketim Değerinin Sürdürülebilir Turizm Kalkınmasına Etkisi: Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Onat, "Yerel Gıda Tüketim Değerinin Sürdürülebilir Turizm Kalkınmasına Etkisi: Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama," İşletme Araştırmaları Dergisi , vol.17, no.1, pp.689-706, 2025

Onat, G. 2025. Yerel Gıda Tüketim Değerinin Sürdürülebilir Turizm Kalkınmasına Etkisi: Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama. İşletme Araştırmaları Dergisi , vol.17, no.1 , 689-706.

Onat, G., (2025). Yerel Gıda Tüketim Değerinin Sürdürülebilir Turizm Kalkınmasına Etkisi: Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama. İşletme Araştırmaları Dergisi , vol.17, no.1, 689-706.

Onat, GÖKHAN. "Yerel Gıda Tüketim Değerinin Sürdürülebilir Turizm Kalkınmasına Etkisi: Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama," İşletme Araştırmaları Dergisi , vol.17, no.1, 689-706, 2025

Onat, GÖKHAN. "Yerel Gıda Tüketim Değerinin Sürdürülebilir Turizm Kalkınmasına Etkisi: Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama." İşletme Araştırmaları Dergisi , vol.17, no.1, pp.689-706, 2025

Onat, G. (2025) . "Yerel Gıda Tüketim Değerinin Sürdürülebilir Turizm Kalkınmasına Etkisi: Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama." İşletme Araştırmaları Dergisi , vol.17, no.1, pp.689-706.

@article{article, author={GÖKHAN ONAT}, title={Yerel Gıda Tüketim Değerinin Sürdürülebilir Turizm Kalkınmasına Etkisi: Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama}, journal={İşletme Araştırmaları Dergisi}, year=2025, pages={689-706} }