Atıf Formatları
Meyve/Sebze Çekirdeklerinden Elde Edilen Ekstraktlarda Fenolik Maddelerin Tespiti ve Ekstraktların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. BAKIR, "Meyve/Sebze Çekirdeklerinden Elde Edilen Ekstraktlarda Fenolik Maddelerin Tespiti ve Ekstraktların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Turkey, 2020

BAKIR, S. 2020. Meyve/Sebze Çekirdeklerinden Elde Edilen Ekstraktlarda Fenolik Maddelerin Tespiti ve Ekstraktların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Turkey).

BAKIR, S., (2020). Meyve/Sebze Çekirdeklerinden Elde Edilen Ekstraktlarda Fenolik Maddelerin Tespiti ve Ekstraktların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi . Türkiye 13. Gıda Kongresi, Turkey

BAKIR, SENA. "Meyve/Sebze Çekirdeklerinden Elde Edilen Ekstraktlarda Fenolik Maddelerin Tespiti ve Ekstraktların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Turkey, 2020

BAKIR, SENA. "Meyve/Sebze Çekirdeklerinden Elde Edilen Ekstraktlarda Fenolik Maddelerin Tespiti ve Ekstraktların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Turkey, 2020

BAKIR, S. (2020) . "Meyve/Sebze Çekirdeklerinden Elde Edilen Ekstraktlarda Fenolik Maddelerin Tespiti ve Ekstraktların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SENA BAKIR}, title={Meyve/Sebze Çekirdeklerinden Elde Edilen Ekstraktlarda Fenolik Maddelerin Tespiti ve Ekstraktların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2020}}