Atıf Formatları
Yemleme Sıklığının Kaynak Alabalığı (Salvelinus fontinalis Mitchill, 1814)’nda Damızlık Büyüklüğü ve Yem Değerlendirme Oranı Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. BAŞÇINAR Et Al. , "Yemleme Sıklığının Kaynak Alabalığı (Salvelinus fontinalis Mitchill, 1814)’nda Damızlık Büyüklüğü ve Yem Değerlendirme Oranı Üzerine Etkisinin Belirlenmesi," IV. BALIK BESLEME VE YEM TEKNOLOJİSİ ÇALIŞTAYI , Adana, Turkey, pp.5, 2016

BAŞÇINAR, N. Et Al. 2016. Yemleme Sıklığının Kaynak Alabalığı (Salvelinus fontinalis Mitchill, 1814)’nda Damızlık Büyüklüğü ve Yem Değerlendirme Oranı Üzerine Etkisinin Belirlenmesi. IV. BALIK BESLEME VE YEM TEKNOLOJİSİ ÇALIŞTAYI , (Adana, Turkey), 5.

BAŞÇINAR, N., KAVUK, Z., & DELİHASAN SONAY, F., (2016). Yemleme Sıklığının Kaynak Alabalığı (Salvelinus fontinalis Mitchill, 1814)’nda Damızlık Büyüklüğü ve Yem Değerlendirme Oranı Üzerine Etkisinin Belirlenmesi . IV. BALIK BESLEME VE YEM TEKNOLOJİSİ ÇALIŞTAYI (pp.5). Adana, Turkey

BAŞÇINAR, NADİR, ZEKERİYA KAVUK, And FATMA DELİHASAN SONAY. "Yemleme Sıklığının Kaynak Alabalığı (Salvelinus fontinalis Mitchill, 1814)’nda Damızlık Büyüklüğü ve Yem Değerlendirme Oranı Üzerine Etkisinin Belirlenmesi," IV. BALIK BESLEME VE YEM TEKNOLOJİSİ ÇALIŞTAYI, Adana, Turkey, 2016

BAŞÇINAR, NADİR Et Al. "Yemleme Sıklığının Kaynak Alabalığı (Salvelinus fontinalis Mitchill, 1814)’nda Damızlık Büyüklüğü ve Yem Değerlendirme Oranı Üzerine Etkisinin Belirlenmesi." IV. BALIK BESLEME VE YEM TEKNOLOJİSİ ÇALIŞTAYI , Adana, Turkey, pp.5, 2016

BAŞÇINAR, N. KAVUK, Z. And DELİHASAN SONAY, F. (2016) . "Yemleme Sıklığının Kaynak Alabalığı (Salvelinus fontinalis Mitchill, 1814)’nda Damızlık Büyüklüğü ve Yem Değerlendirme Oranı Üzerine Etkisinin Belirlenmesi." IV. BALIK BESLEME VE YEM TEKNOLOJİSİ ÇALIŞTAYI , Adana, Turkey, p.5.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NADİR BAŞÇINAR Et Al. }, title={Yemleme Sıklığının Kaynak Alabalığı (Salvelinus fontinalis Mitchill, 1814)’nda Damızlık Büyüklüğü ve Yem Değerlendirme Oranı Üzerine Etkisinin Belirlenmesi}, congress name={IV. BALIK BESLEME VE YEM TEKNOLOJİSİ ÇALIŞTAYI}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2016}, pages={5} }