D. Turan Et Al. , "Meyveli barlar ve ekstraktlarının toplam fenolik içerikleri ve toplam antioksidan kapasitelerinin araştırılması," Food and Health , vol.11, no.2, pp.114-126, 2025
Turan, D. Et Al. 2025. Meyveli barlar ve ekstraktlarının toplam fenolik içerikleri ve toplam antioksidan kapasitelerinin araştırılması. Food and Health , vol.11, no.2 , 114-126.
Turan, D., Tekiner, İ. H., Mehdızadehtapeh, L., Andaç, S., & Yalçın, D., (2025). Meyveli barlar ve ekstraktlarının toplam fenolik içerikleri ve toplam antioksidan kapasitelerinin araştırılması. Food and Health , vol.11, no.2, 114-126.
Turan, Dilara Et Al. "Meyveli barlar ve ekstraktlarının toplam fenolik içerikleri ve toplam antioksidan kapasitelerinin araştırılması," Food and Health , vol.11, no.2, 114-126, 2025
Turan, Dilara Et Al. "Meyveli barlar ve ekstraktlarının toplam fenolik içerikleri ve toplam antioksidan kapasitelerinin araştırılması." Food and Health , vol.11, no.2, pp.114-126, 2025
Turan, D. Et Al. (2025) . "Meyveli barlar ve ekstraktlarının toplam fenolik içerikleri ve toplam antioksidan kapasitelerinin araştırılması." Food and Health , vol.11, no.2, pp.114-126.
@article{article, author={Dilara Turan Et Al. }, title={Meyveli barlar ve ekstraktlarının toplam fenolik içerikleri ve toplam antioksidan kapasitelerinin araştırılması}, journal={Food and Health}, year=2025, pages={114-126} }