Atıf Formatları
İstanbul’da Tüketime Sunulan Ambalajlı Suların Bakteriyolojik Açıdan Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Kalkan Et Al. , "İstanbul’da Tüketime Sunulan Ambalajlı Suların Bakteriyolojik Açıdan Değerlendirilmesi," 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.58, 2013

Kalkan, S. Et Al. 2013. İstanbul’da Tüketime Sunulan Ambalajlı Suların Bakteriyolojik Açıdan Değerlendirilmesi. 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İstanbul, Turkey), 58.

Kalkan, S., Gürün, S., Çiftçi Türetken, P. S., & Altuğ, G., (2013). İstanbul’da Tüketime Sunulan Ambalajlı Suların Bakteriyolojik Açıdan Değerlendirilmesi . 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.58). İstanbul, Turkey

Kalkan, SAMET Et Al. "İstanbul’da Tüketime Sunulan Ambalajlı Suların Bakteriyolojik Açıdan Değerlendirilmesi," 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 2013

Kalkan, SAMET Et Al. "İstanbul’da Tüketime Sunulan Ambalajlı Suların Bakteriyolojik Açıdan Değerlendirilmesi." 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.58, 2013

Kalkan, S. Et Al. (2013) . "İstanbul’da Tüketime Sunulan Ambalajlı Suların Bakteriyolojik Açıdan Değerlendirilmesi." 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, p.58.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SAMET KALKAN Et Al. }, title={İstanbul’da Tüketime Sunulan Ambalajlı Suların Bakteriyolojik Açıdan Değerlendirilmesi}, congress name={17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2013}, pages={58} }