Atıf Formatları
Aile İşletmeciliğinde Tarım İşletmeleri ve Farklı Kurumsallaşma Örnekleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. Mert, "," In Aile İşletmeciliğinde Tarım İşletmeleri ve Farklı Kurumsallaşma Örnekleri , İstanbul: Kriter Yayınevi, 2020, pp.183-216.

Mert, K. 2020. In Aile İşletmeciliğinde Tarım İşletmeleri ve Farklı Kurumsallaşma Örnekleri , Kriter Yayınevi, İstanbul, 183-216.

Mert, K., (2020). . Aile İşletmeciliğinde Tarım İşletmeleri ve Farklı Kurumsallaşma Örnekleri (pp.183-216), İstanbul: Kriter Yayınevi.

Mert, KÜBRA. In Aile İşletmeciliğinde Tarım İşletmeleri ve Farklı Kurumsallaşma Örnekleri , 183-216. İstanbul: Kriter Yayınevi, 2020

Mert, KÜBRA M. . Aile İşletmeciliğinde Tarım İşletmeleri ve Farklı Kurumsallaşma Örnekleri , Kriter Yayınevi, 2020, pp.183-216.

Mert, K. (2020) Aile İşletmeciliğinde Tarım İşletmeleri ve Farklı Kurumsallaşma Örnekleri . İstanbul: Kriter Yayınevi.

@bookchapter{bookchapter, author ={KÜBRA MERT MAHAN}, chaptertitle={}, booktitle={ Aile İşletmeciliğinde Tarım İşletmeleri ve Farklı Kurumsallaşma Örnekleri}, publisher={Kriter Yayınevi}, city={İstanbul},year={2020} }