Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Physical, nutritional, textural and sens...
Physical, nutritional, textural and sensory qualities of Turkish noodles produced with siyez wheat (Triticum monococcum), kale (Brassica oleracea var. acephala) and chia seed (Salvia hispanica L.)
Konak Ü. İ.
,
Çakmakçı D.
,
Yavuz Abanoz Y.
Food and Health, cilt.0, sa.0, 2022 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
0
Sayı:
0
Basım Tarihi:
2022
Doi Numarası:
10.3153/fh22004
Dergi Adı:
Food and Health
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adresli:
Evet