KAHRAMAN A. G.,  YILDIRIM G.
            
            
                Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar), BOZOK DÜRİYE, ÖZDEMİR SAMİ SONAT, AÇIKSÖZLÜ ÖVGÜ, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.38-55, 2024
            
            
            
                        - 
            Yayın Türü:
                    Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
        
 
                
                        - 
            Basım Tarihi:
                    2024
        
 
                
                
                
                        - 
            Yayınevi:
                    Detay Yayınevi
        
 
                        - 
            Basıldığı Şehir:
                    Ankara
        
 
                
                        - 
            Sayfa Sayıları:
                    ss.38-55
        
 
                        - 
            Editörler:
                    BOZOK DÜRİYE, ÖZDEMİR SAMİ SONAT, AÇIKSÖZLÜ ÖVGÜ, Editör
        
 
                
                        - 
            Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adresli:
                    Evet