Desteklenen Projeler
-
2021 - Devam Ediyor Çay Çiçeğinin Kimyasal Özellikleri, Sağlık ve Ekonomik Açıdan Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
FAİZ Ö. (Yürütücü), SEKBAN R., KELEŞ T., MÜEZZİNOĞLU N., BAŞARAN B., DEMİR A., et al.
-
2023 - 2026 Türkiye Şakayıklarından Monoterpen Bileşiklerin Saflaştırılması (7 Bileşik), SARS-Cov-2 Spike-1 Rbd Ve Ace-2 İnteraksiyonuna ve ß-Laktam Dirençli Bakterilere İnhibisyon Etkilerinin Araştırılması
-
2020 - 2023 Tüketici Beğenisi ve Sağlığı İçin İdeal Çay Demleme Yönteminin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başaran B. (Yürütücü), Kaban G., Demir A., Yavuz Abanoz Y.
-
2018 - 2020 Ornithogalum umbellatum (Sakarca) Bitkisinin Fenolik Bileşenlerinin Analizi ve Hücresel Ortamda Biyoetkisinin İncelenmesi
-
2014 - 2017 Çeşitli Organik ve İnorganik Bileşiklerin, Doğal Ürünlerin Spektroskopik İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKÇAY H. T. (Yürütücü), ŞİRİN M., TOKÇALAR S., DEMİR A., BAYAZIT T.