Desteklenen Projeler
-
2023 - 2026 Digital learning in aquaculture 4.0 for the technological training of fish farm technicians
-
2024 - 2024 Muskat Yağının Farklı Trofik Seviyeye Sahip Balıklar Üzerindeki Anestezik Etkisinin Araştırılması
-
2020 - 2022 2-Fenoksietanol Karanfil Yağı ve Papatya Yağının Karaca Mersin Balığı (Acipenser gueldenstaedtii) na Anestezik Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AK K. (Yürütücü), KURTOĞLU İ. Z., ER A., ARSLAN M. N., minaz m.
-
2020 - 2022 Doğu Karadeniz Bölgesi Şartlarında Sibirya Acipenser baerii ve Karaca A gueldenstaedti Mersin Balıklarının Üç Farklı Su Kaynağında Büyüme ve Gonad Gelişimlerinin Takibi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KURTOĞLU İ. Z. (Yürütücü), BALTA F., AK K., ER A., ARSLAN M. N.
-
2018 - 2019 Yöresel Ürünlerin Portakal Mandalina ve Çay Tohumu Antimikrobiyal ve Antioksidan Yönünden İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞLAK E. (Yürütücü), ÖĞRETMEN Ö. Y., BALTA F., KARSLI B., ER A., Gürdal A. A., et al.
-
2018 - 2018 Çiçek şekilli hibrid nano yapıların standard bitki molekülleri ile sentezlenmesi ve bunların antimikrobiyal, peroksidaz benzeri aktivitelerinin incelenmesi
-
2014 - 2017 Gökkuşağı Alabalıkların (Oncorhynchus mykiss)'da Görülen Lactococcus garvieae Enfeksiyonu Üzerine Bir Araştırma.
-
2014 - 2017 Diploid ve Triploid Çoruh Alabalığı (Salmo coruhensis) Larvalarının Farklı Işık Şiddetinde Besin Kesesi Tüketiminin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DELİHASAN SONAY F. (Yürütücü), BALTA F., KURTOĞLU İ. Z., ER A., KAYA C., AK K., et al.
-
2015 - 2016 Karadeniz Bölgesinde Kültürü Yapılan Levrek (Dicentrarchus labrax L. 1758) Balıklarında Görülen Vibrio Enfeksiyonları ve Tedavisi
-
2013 - 2016 Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Kuluçkahanelerinde Görülen Psuedomonas spp Enfeksiyonları ve Antibiyotiklere Direncinin Belirlenmesi.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BALTA F. (Yürütücü), KAÇAR Z. Z., KAYIŞ Ş., ER A., BEKTAŞ Y., KARAOĞLU H.
-
2011 - 2012 Doğu Karadeniz'de yayılım gösteren Nerocila sp.'nin konakçı hassasiyetinin belirlenmesi