-
2022 - Devam Ediyor Doktora
Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2021 - Devam Ediyor Ön Lisans
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Pazar Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü, Türkiye
-
2019 - 2022 Yüksek Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2015 - 2019 Lisans
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2022 Yüksek Lisans
Sürdürülebilir gastronomi kapsamında yeşil yıldızlı otellerin atık gıda uygulamaları; İstanbul örneği
Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
-
B2 Orta Üstü İngilizce