Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

1. TÜRKİYE’DEKİ GASTRONOMİ MÜZELERİNİN HATIRLANABİLİR DENEYİM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, (Özet Bildiri)

2. COVID-19 SÜRECİNDE STRATEJİK YÖNETİM VE GASTRONOMİ İLİŞKİSİ

21.GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU, Balıkesir, Türkiye, 11 Mayıs 2023, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

3. Gastronomi ve Mitoloji

Uluslararası Halk Gastronomisi Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 28 Ekim 2022, (Özet Bildiri)

4. An Investigation of Local Cuisine of Silk Road: The Case of Turkic Council Modern Silk Road Joint Tours

4TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE “TOURMAN 2021” “RESTARTING TOURISM, TRAVEL AND HOSPITALITY: THE DAY AFTER”, Thessaloniki, Yunanistan, 21 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)
Kitaplar 11

1. GASTRONOMİ ALANINDAKİ YEMEK ve MUTFAK KÜLTÜRÜ ÇALIŞMALARININ BİBLİYOMETRİK BİR ANALİZİ

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar IV, OĞAN YENER, Editör, Çizgi Kitabevi, Konya, ss.163-178, 2025

2. Evaluation of Gastronomic Elements of Railway Travel Routes in Turkey

Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, YAZICIOĞLU İRFAN, YAYLA ÖZGÜR, IŞIN ALPER, BAYRAM FUAT, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang Ag, Berlin, ss.381-394, 2024

3. Türkiye’deki Gastronomi Müzelerinin Hatırlanabilir Deneyim Kapsamında Değerlendirilmesi

Gastronomi Turizmi Araştırmaları 1, ÖZDOĞAN OSMAN NURİ, GÜLER MEHMET EMRE, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.616-627, 2024

4. Türkiye'deki Michelin Yıldızlı Restoranların Değerlendirilmesi

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III, OĞAN YENER, Editör, Çizgi Kitapevi, ss.155-163, 2024

5. Gastrotourists’ Approaches towards Destinations

Contemporary Studies andTheories in Tourism, YAZICIOĞLU İRFAN,YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,AKTUNA CAN,YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang Ag, Berlin, ss.155-165, 2024

6. Meyve Aromalı Baharat

Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.95-105, 2023

7. Sürdürülebilir Gastronomi ve Atık Gıda Uygulamaları

Turizm Sektöründe Yeni Eğilimler, Keleş Hüseyin,Tarınç Abdullah,Keleş Ali, Editör, Çizgi Kitabevi, İstanbul, ss.80-87, 2022

8. GASTRONOMİ VE MİTOLOJİ

HALK GASTRONOMİSİ, AÇA Mehmet, CEYLAN Ömür, GÜNGÖR Sezen, Editör, Motif Vakfı Yayınları, ss.525-537, 2022

9. Geleceğin Mutfak Kültürü

Geleceğin Restoranları, Gültekin Çalışkan,Doç. Dr. Gülsün Yıldırım, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.14-35, 2021

10. İNANÇSAL YAPILARIN YEME-İÇME KÜLTÜRÜNÜN OLUŞUMUNDAKİ ROLÜ

HALKBILIMI BAĞLAMINDA TÜRKIYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç Samet, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.60-87, 2021

11. Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism , Yazıcıoğlu, İrfan; Işın, Alper; Yayla, Özgür, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021
Metrikler

Yayın

18

Atıf (Scholar)

6

H-İndeks (Scholar)

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları