Makaleler
3
Tümü (3)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
1. Vegan yaşam tarzını benimseyen bireylerin karşılaştığı psikososyal risk faktörleri
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.27, sa.51, ss.247-267, 2024 (Hakemli Dergi)
3. Destinasyon Pazarlamasında Coğrafi İşaretli Ürünler; Gaziantep Örneği
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi e-Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.237-264, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
5
1. Bibliometric Analysis of Studies on Tea Tourism in Turkey
4th International Congress of New Generations and New Trends in Tourism, Sakarya, Türkiye, 06 Kasım 2025, (Tam Metin Bildiri)
5. An Investigation of Local Cuisine of Silk Road: The Case of Turkic Council Modern Silk Road Joint Tours
4TH INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE “TOURMAN 2021” “RESTARTING TOURISM, TRAVEL AND HOSPITALITY: THE DAY AFTER”, Thessaloniki, Yunanistan, 21 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)
Kitaplar
11
6. Meyve Aromalı Baharat
Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.95-105, 2023
10. İNANÇSAL YAPILARIN YEME-İÇME KÜLTÜRÜNÜN OLUŞUMUNDAKİ ROLÜ
HALKBILIMI BAĞLAMINDA TÜRKIYE’DE YEME- İÇME KÜLTÜRÜ, Kılıç Samet, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.60-87, 2021
11. Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism , Yazıcıoğlu, İrfan; Işın, Alper; Yayla, Özgür, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021