Desteklenen Projeler
-
2021 - Devam Ediyor Çay Çiçeğinin Kimyasal Özellikleri, Sağlık ve Ekonomik Açıdan Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
FAİZ Ö. (Yürütücü), SEKBAN R., KELEŞ T., MÜEZZİNOĞLU N., BAŞARAN B., DEMİR A., et al.
-
2020 - 2023 Çay Atıklarının (Fabrika ve Çay Çalısı) Ekonomiye Kazandırılması Amacıyla Katma Değeri Yüksek Selüloz ve Metil Selüloza Dönüştürülmesi
-
2020 - 2023 Rize İlinde Yetiştirilen Çay Ürünü Ekstraktlarından Kozmetik Ürünlerin Hazırlanması
-
2019 - 2020 4(3-methyl-5-okso-4-(4phenoxyphenyl)-4,5-dihydro-1H-1,2,4 triazol-1-il ftalosiyanin komplekslerinin sentezi ve Fotofiziksel Özelliklerinin ve enzim inhibisyon aktivitelerinin araştırılması
-
2016 - 2018 ATIK ÇAY ÇALISINDAN İZOLE EDİLEN SELÜLOZ KAYNAKLI BİYOPOLİMER AEROJEL KOMPOZİT MALZEMELERİN KARAKTERİZASYONU ALEV GECİKTİRİCİ ve ISI YALITIMI GİBİ ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
-
2017 - 2017 Çeşitli organik polimerlerin elektrospin yöntemi ile nanolif üretim koşullarının optimizasyonu