Yoğurt Bakterilerinin (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) Sucuğun Fermantasyonu Üzerine Etkisi.
            
            
        
        
            
            
            
                 KARAKAYA M.,  KILIÇ A.
            
            
                Gıda, cilt.19, sa.2, ss.97-101, 1994 (Hakemli Dergi)
            
            
            
                        - 
            Yayın Türü:
                    Makale / Tam Makale
        
- 
            Cilt numarası:
                    19
                    Sayı:
                    2
        
- 
            Basım Tarihi:
                    1994
        
- 
            Dergi Adı:
                
                        Gıda
                
        
- 
            Derginin Tarandığı İndeksler:
                    TR DİZİN (ULAKBİM)
        
- 
            Sayfa Sayıları:
                    ss.97-101
        
- 
            Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adresli:
                    Evet