Atıf İçin Kopyala
Sadighara P., Aghebat-Bekheir S., Shafaroodi H., Basaran B., Sadighara M.
FOOD PRODUCTION PROCESSING AND NUTRITION, cilt.6, sa.1, ss.1-9, 2024 (ESCI)
-
Yayın Türü:
Makale / Derleme
-
Cilt numarası:
6
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2024
-
Doi Numarası:
10.1186/s43014-024-00223-x
-
Dergi Adı:
FOOD PRODUCTION PROCESSING AND NUTRITION
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Emerging Sources Citation Index (ESCI), Scopus, BIOSIS, Food Science & Technology Abstracts, Directory of Open Access Journals
-
Sayfa Sayıları:
ss.1-9
-
Anahtar Kelimeler:
Tyramine, Cheese, Bacterial species, Storage condition
-
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adresli:
Evet