A solution for fillet quality: Slaughter age's effect on protein mechanism and oxidation


KARA A., Akkose A., URÇAR GELEN S., Uçar A., Parlak V., Kocaman E., ...Daha Fazla

HELIYON, cilt.10, sa.10, ss.1-29, 2024 (SCI-Expanded) identifier identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 10 Sayı: 10
  • Basım Tarihi: 2024
  • Doi Numarası: 10.1016/j.heliyon.2024.e31146
  • Dergi Adı: HELIYON
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.1-29
  • Anahtar Kelimeler: Fillet quality, Slaughter age, Protein mechanism, Protein oxidation
  • Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adresli: Evet