Midye Kültürü


ARIMAN KARABULUT H.

Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları, N.Mevlüt ARAS, E.Mahmut KOCAMAN, M.Sıtkı ARAS, Editör, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, Erzurum, ss.252-255, 2000

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Ders Kitabı
  • Basım Tarihi: 2000
  • Yayınevi: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları
  • Basıldığı Şehir: Erzurum
  • Sayfa Sayıları: ss.252-255
  • Editörler: N.Mevlüt ARAS, E.Mahmut KOCAMAN, M.Sıtkı ARAS, Editör
  • Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adresli: Hayır