Atıf İçin Kopyala
ARIMAN KARABULUT H.
Genel Su Ürünleri ve Kültür Balıkçılığının Temel Esasları, N.Mevlüt ARAS, E.Mahmut KOCAMAN, M.Sıtkı ARAS, Editör, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, Erzurum, ss.252-255, 2000
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Ders Kitabı
-
Basım Tarihi:
2000
-
Yayınevi:
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları
-
Basıldığı Şehir:
Erzurum
-
Sayfa Sayıları:
ss.252-255
-
Editörler:
N.Mevlüt ARAS, E.Mahmut KOCAMAN, M.Sıtkı ARAS, Editör
-
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adresli:
Hayır