GASTRONOMİK DEĞERLER VE DESTİNASYON İLİŞKİSİ ''Çamlıhemşin Vadisinde Yiyecek İçecek İşletmeleri Menülerinde Yöresel Yemeklerin Kullanımı''


TAŞ S., BAŞKAN K.

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, BOZOK D., AVCIKURT C., DOĞDUBAY M., SARIOĞLAN M. , GİRGİN, G. K., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.373-384, 2017

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Ders Kitabı
  • Basım Tarihi: 2017
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.373-384
  • Editörler: BOZOK D., AVCIKURT C., DOĞDUBAY M., SARIOĞLAN M. , GİRGİN, G. K., Editör
  • Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adresli: Evet