Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Perceptions, Attitudes and Behaviours of...
Perceptions, Attitudes and Behaviours of Consumers Towards Traditional Foods and Gastronomy Tourism: The Case of Rize
Başaran B.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, cilt.8, sa.3, ss.1752-1769, 2020 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
8
Sayı:
3
Basım Tarihi:
2020
Doi Numarası:
10.21325/jotags.2020.632
Dergi Adı:
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.1752-1769
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adresli:
Evet