Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Perceptions, Attitudes and Behaviors of ...
Perceptions, Attitudes and Behaviors of Consumers Towards Traditional Product Depending on Their Sources: The Case of Turkey
Başaran B.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, cilt.8, sa.3, ss.1625-1645, 2020 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
8
Sayı:
3
Basım Tarihi:
2020
Doi Numarası:
10.21325/jotags.2020.625
Dergi Adı:
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.1625-1645
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adresli:
Evet