Desteklenen Projeler
-
2021 - 2022 Okul Öncesine Yönelik Hareketli Masal Kitapları İllüstrasyonlarının Tasarımı Ve Bir Masal Kitabı Uygulaması
-
2020 - 2022 Hamsi Balığı İçin Farklı Gastronomik Tariflerin Hazırlanması ve Bazı Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇAĞLAK E. (Yürütücü), DELİHASAN SONAY F., ER A., Kobya O., KARSLI B., ÖĞRETMEN Ö. Y., et al.
-
2017 - 2017 Dışavurumcu Sanat Yoluyla Estetik Değer Öğretimi
TÜBİTAK Projesi
Demirel İ. N. (Yürütücü), Arifoğlu G., Furtun S., Çelik G., Camadan F., Kibar Furtun M. H.
Tasarım
-
Ocak 2016 rteü 10. YIL LOGOSU
-
Ekim 2012 RTEÜ Kurumsal Kimlik