Asst. Prof. GÖKHAN ONAT


Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı


WoS Research Areas: Social Sciences (Soc), Social Sciences General


Avesis Research Areas: Social Sciences and Humanities

Email: gokhan.onat@erdogan.edu.tr
Office Phone: +90 464 715 1617 Extension: 2532
Web: https://avesis.erdogan.edu.tr/gokhan.onat
Address: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Turizm Fakültesi ARDEŞEN/RİZE

Metrics

Publication

42

Citation (WoS)

2

Citation (Scopus)

9

Citiation (TrDizin)

16

H-Index (TrDizin)

2

Project

2

Open Access

6
UN Sustainable Development Goals

Education Information

2018 - 2022

2018 - 2022

Doctorate

Nevsehir Haci Bektas Veli University, Instıtute Of Socıal Scıences, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turkey

2015 - 2017

2015 - 2017

Postgraduate

Nevsehir Haci Bektas Veli University, Instıtute Of Socıal Scıences, Turizm İşletmeciliği, Turkey

2011 - 2015

2011 - 2015

Undergraduate

Nevsehir Haci Bektas Veli University, Faculty Of Tourısm, Department Of Tourısm, Turkey

Dissertations

2017

2017

Postgraduate

İÇSEL PAZARLAMA FAALiYETLERİNiN İŞGÖREN YETKİNLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ: NEVŞEHİR’DEKİ OTEL İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA

Nevsehir Haci Bektas Veli University, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği

Foreign Languages

B2 Upper Intermediate

B2 Upper Intermediate

English

Research Areas

Social Sciences and Humanities

Academic Titles / Tasks

2019 - Continues

2019 - Continues

Research Assistant

Recep Tayyip Erdogan University, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Courses

Undergraduate

Undergraduate

Bitirme Projesi

Undergraduate

Undergraduate

İşbaşı Eğitimi

Undergraduate

Undergraduate

Dünya Mutfağı-I

Undergraduate

Undergraduate

Öğretmenlik Uygulaması

Undergraduate

Undergraduate

Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Maliyet Analizi

Undergraduate

Undergraduate

Dünya Mutfağı-II

Undergraduate

Undergraduate

Yiyecek-İçecek Servisi

Undergraduate

Undergraduate

Mutfak Trendlerinde Güncel Gelişmeler

Undergraduate

Undergraduate

Türk Mutfağı-I

Undergraduate

Undergraduate

Pişirme Teknikleri

Undergraduate

Undergraduate

Pişirme Teknikleri-I

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

2024

2024

YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ VE MUTFAKTA KULLANIMI

ONAT G.

KARADENIZ 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Bartın, Turkey, 16 - 18 August 2024, pp.63

2024

2024

YEREL GIDA TÜKETİM DEĞERİNDE DEMOGRAFİK DEĞİŞKENLERİN ROLÜ

ONAT G.

6TH INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Trabzon, Turkey, 23 - 25 August 2024, pp.903-913

2023

2023

ÇEVRESEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN SAĞLANMASINDA ORGANİK GIDA TÜKETİMİNİN ROLÜ

Onat G.

Proceedings of The 2nd International Scientific Conference “SUSTAINABLE DEVELOPMENT STRATEGY: GLOBAL TRENDS, NATIONAL EXPERIENCE AND NEW GOALS”, and dedicated to the 100th anniversary of the National Leader of the Azerbaijani people Heydar Aliyev, Mingachevir, Azerbaijan, 8 - 09 December 2023, vol.2, pp.393-399

2023

2023

Azerbaycan ve Türkiye`Nin Turizm Bağları: Zengezur Koridoru`Nun Rolü

Kaya E., Karakuş Y., Onat G.

Proceedings of The 2nd International Scientific Conference “SUSTAINABLE DEVELOPMENT STRATEGY: GLOBAL TRENDS, NATIONAL EXPERIENCE AND NEW GOALS”, and dedicated to the 100th anniversary of the National Leader of the Azerbaijani people Heydar Aliyev, Mingachevir, Azerbaijan, 8 - 09 December 2023, vol.3, pp.171-179

2021

2021

Perceived Overqualification: Evaluation for Gastronomy Students

ONAT G., KARAKUŞ Y., MOHANTY P. P.

I. INTERNATIONAL MESOPOTAMIA TOURISM CONGRESS “Cultural and Religious Tourism”, Ankara, Turkey, 27 November 2021, pp.47-51

2021

2021

DIŞARIDA YEMEK YEME DAVRANIŞI VE AŞIYA GÜVEN ARASINDAKI İLİŞKİ: RİZE’DEKİ YEREL HALK ÜZERİNE BİR UYGULAMA

Onat G., Karakuş Y.

5 th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Turkey, 24 - 26 September 2021, pp.92-106 Creative Commons License Sustainable Development

2019

2019

YEREL HALKIN GASTRONOMİ TURİZMİ KAVRAMINA BAKIŞ AÇILARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Karakuş Y., Onat G., Güneren E.

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK), Nevşehir, Turkey, 19 - 21 September 2019, pp.650-657

2019

2019

RUS MUTFAĞINA GENEL BİR BAKIŞ

AYDIN Ş., BALIKÇIOĞLU DEDEOĞLU S., ONAT G.

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK), Nevşehir, Turkey, 19 - 21 September 2019, pp.658-664

2019

2019

UZAKDOĞU MUTFAĞINA GENEL BİR BAKIŞ: TAYLAND, KORE VE ÇİN MUTFAKLARI

BALIKÇIOĞLU DEDEOĞLU S., AYDIN Ş., ONAT G.

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK), Nevşehir, Turkey, 19 - 21 September 2019, pp.827-840

2019

2019

SEYAHAT SÜRESİNCE GERÇEKLEŞEN YEMEK TÜKETİM DAVRANIŞINDADEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİN ROLÜ

Çalışkan C., Sabbağ Ç., Dedeoğlu B. B., Onat G.

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK), Nevşehir, Turkey, 19 - 21 September 2019, pp.665-670

2017

2017

TURİZMDE ÇALIŞAN YETKİNLİKLERİNİN KFG YÖNTEMİ İLE DEĞERLENDİRLMESİ VE İYİLEŞTİRLMESİ: NEVŞEHİR ÖRNEĞİ

KARAKUŞ Y., ÇAMLICA K., YÖNET EREN F., ONAT G.

I. Uluslararası Bilimsel ve Mesleki Çalışmalar Sempozyumu, Nevşehir, Turkey, 19 - 20 October 2017, pp.662-663

Books & Book Chapters

2024

2024

ALTERNATİF TURİZM TÜRÜ OLARAK ÇAY TURİZMİ: RİZE DESTİNASYONU POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ

KARAKUŞ Y., ONAT G.

in: Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III, OĞAN YENER, Editor, Çizgi Kitapevi, Konya, pp.134-142, 2024

2023

2023

Öğütülmüş Taneli Baharat

Oğan Y., Onat G.

in: Baharat Otlar ve Soslar, Alper KURNAZ,Serkan ŞENGÜL, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.130-152, 2023

2023

2023

TURİZM PAZARLAMASINDA YEŞİL RESTORAN UYGULAMALARININ ÖNEMİ

Onat G., Karakuş Y.

in: YEŞİL İŞLETMECİLİK, Ersoy,Mehmet; Berberoğlu,Murat, Editor, Gazi Kitabevi, Ankara, pp.149-170, 2023

2023

2023

DIGITAL GASTRONOMY

Onat G., Karakuş Y.

in: GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, İbrahim ÇEKİÇ,Yener OĞAN, Editor, Eğitim Yayınevi, İstanbul, pp.227-246, 2023 Creative Commons License

2022

2022

Gastronomideki Yenilikler ve Gelişmeler

ONAT G., KARAKUŞ Y.

in: Her Yönüyle Gastronomi Araştırmaları, Karaçar, Ercan; Örgün, Emrah; Kargiglioğlu, Şaban, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, pp.1-12, 2022

2022

2022

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ: RİZE ÖRNEĞİ

Onat G.

in: Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I, Oğan,Yener, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, pp.64-79, 2022

2022

2022

Yiyecek İçecek İşletmelerinde İçsel Pazarlama Uygulamalarının Değerlendirilmesi

Yılmaz C., Onat G.

in: Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II, OĞAN,Yener, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, pp.28-45, 2022

2021

2021

İŞGÖREN YETKİNLİĞİNİN GASTRONOMİDEKİ YERİ ve ÖNEMİ

Onat G., Karakuş Y.

in: Gastronomi Araştırmaları, Yener OĞAN, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, pp.22-34, 2021 Creative Commons License Sustainable Development

2021

2021

Rekreasyon Faaliyetleri Bağlamında Gastronomik Etkinliklerin Değerlendirilmesi

Onat G.

in: REKREASYON VE TURİZM ARAŞTIRMALARI, Muhammet Cenk BİRİNCİ,Özgür Yayla, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, pp.281-299, 2021

2021

2021

Using Digital Technologies in Destination Management

Onat G., Karakuş Y.

in: TOURISM STUDIES AND SOCIAL SCIENCES, Vilian KRYSTEV,Sabriye ÇELIK UĞUZ,Recep EFE,Erol KAPLUHAN, Editor, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, Sofija, pp.119-133, 2021

Episodes in the Encyclopedia

2022

2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

ONAT G.

Detay Yayıncılık, pp.1-1, 2022

2022

2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

ONAT G.

Detay Yayıncılık, pp.1-1, 2022

2022

2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

ONAT G.

Detay Yayıncılık, pp.1-1, 2022

2022

2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

ONAT G.

Detay Yayıncılık, pp.1-1, 2022

Activities in Scientific Journals

2020 - Continues

2020 - Continues

JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY ACADEMIC TOURISM

Technical Redactor

Tasks In Event Organizations

Mayıs 2025

Mayıs 2025

Research Innovations in Sustainable Marketing RISM2025

Scientific Congress

Onat G.
Madrid, Spain

Awards

May 2014

May 2014

Satranç Turnuvası

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ



Citations

Total Citations (WOS): 13

h-index (WOS): 2