Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü, Yetiştiricilik Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Çevre Bilimleri, Çevre / Ekoloji, Balıkçılık, Su Kaynakları
Avesis Araştırma Alanları: Su Ürünleri Yetiştiriciliği, Çevre Kimyası, Çevre Sağlığı ve Güvenliği, Ekoloji ve Kirlenme, Su Kirliliği ve Kontrolü, Su Temini ve Arıtımı

Metrikler

Yayın

42

Atıf (WoS)

75

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

109

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

182

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

7

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim