-
2021 - Devam Ediyor Çay Çiçeğinin Kimyasal Özellikleri, Sağlık ve Ekonomik Açıdan Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
FAİZ Ö. (Yürütücü), SEKBAN R., KELEŞ T., MÜEZZİNOĞLU N., BAŞARAN B., DEMİR A., et al.
-
2025 - 2026 Tip II Diyabet Hastalığı İçin Alternatif İlaç Adayı Olabilme Potansiyeli Yüksek Morfolin Grubu İçeren Yeni Suda Çözünebilen Silisyum Ftalosiyaninlerin Sentezi ve Biyolojik Aktivitelerinin Araştırılması
-
2020 - 2024 Çayda Hasat ve Hasat Sonrası İşlemlerin Geliştirilmesi Projesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
AKBULUT M. (Yürütücü), ŞENOL N. D., AZMAN S., KALCIOĞLU Z., KARAOĞLU Z., GEZMİŞ S., et al.
-
2020 - 2023 Rize İlinde Yetiştirilen Çay Ürünü Ekstraktlarından Kozmetik Ürünlerin Hazırlanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
FAİZ Ö. (Yürütücü), AKÇAY H. T., KAYA M., KELEŞ T.
-
2020 - 2023 ÇAY YETİŞTİRİCİLİĞİ MEKANİZASYON UYGULAMALARINDA MEVCUT DURUMUN BELİRLENMESİ ve GELİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
AKBULUT M. (Yürütücü), HAZNEDAR A., GEZMİŞ S., KARAOĞLU Z., VAYİÇ F., YAVUZ ABANOZ Y., et al.
