Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2020 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Verdiği Dersler
  • Lisans

    Osmanlı Mutfağı

    Workshop Uygulamaları

    Türk Mutfağı - II

    Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık

    Türk Mutfağı-I

    Pastacılık ve Tatlılar

    Temel Sanat ve Estetik Bilgisi

    Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

    Gıda Güvenliği ve Mutfak Hijyeni Sürdürülebilir Kalkınma

    Menü Planlama ve Reçetelendirme

    Pişirme Teknikleri

    Dünya Mutfağı-I

    Gıda Mevzuatı

    Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Analizi

    Temel Bilgi Teknolojileri

    Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama

    Ekmek Yapımı