Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans
Osmanlı Mutfağı
Workshop Uygulamaları
Türk Mutfağı - II
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık
Türk Mutfağı-I
Pastacılık ve Tatlılar
Temel Sanat ve Estetik Bilgisi
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
Gıda Güvenliği ve Mutfak Hijyeni
Menü Planlama ve Reçetelendirme
Pişirme Teknikleri
Dünya Mutfağı-I
Gıda Mevzuatı
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Analizi
Temel Bilgi Teknolojileri
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama
Ekmek Yapımı