SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
OLGULARIN AĞIZ TADIYLA İFADESİ: TÜRK HALK KÜLTÜRÜNDE ACI, TATLI, EKŞİ VE TUZLU
MILLI FOLKLOR: INTERNATIONAL AND QUARTERLY JOURNAL OF FOLKLORE
, cilt.17, sa.134, ss.160-172, 2022 (AHCI)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Balıklı’ da Yaşatılan Somut Olmayan Kültürel Miras: Kaz Pilavı Geleneği (Elfana)
International Rural Tourism and Development Journal
, cilt.2, sa.1, ss.1-5, 2018 (Hakemli Dergi)
‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’
Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.20-26, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kitap & Kitap Bölümleri
Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan YAZICIOĞLU Alper IŞIN Özgür YAYLA, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021
Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism , Yazıcıoğlu, İrfan; Işın, Alper; Yayla, Özgür, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021
Karapınar İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
Destinasyon Pazarlama Aracı Olarak Gastronomi Turizmi, Karaman Abdullah, Şalvarcı Simge, Aylan Kübra, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.249-269, 2020
Türk Mutfağına Özgü Menü Örnekleri 1 Sıfır Atık Menü
Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin Perçin, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.300-305, 2020
Türk Mutfağında Yer Alan Börekler
Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN; Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayıevi, Ankara, ss.106-119, 2020
Sındırgı'nın Özel Gün Yemekleri
Güncel Araştırmalar Işığında Sındırgı, Arslan, F., Aksak P., Zoğal V., Üzülmez M., Demir E., Editör, Ege Üniversitesi Rektörlüğü Basımevi Müdürlüğü, İzmir, ss.217-228, 2018