Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 5

1. Karesi'nin Özel Gün Yemekleri

Milli Mücadele'nin 100. Yılında Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir Uluslararası Sempozyumu, Balıkesir, Türkiye, 19 Eylül 2019, cilt.1, ss.146-147, (Özet Bildiri)

2. Balıklı'da Somut Olmayan Kültürel Miras: Kaz Pilavı Geleneği (Elfana)

2nd International Rural Tourism and Development Congress, Muğla, Türkiye, 10 Mayıs 2018, cilt.2, ss.1-5, (Tam Metin Bildiri)

3. Gaziantep Sokak Lezzetleri ve Kebap Geleneği

3. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 21 Haziran 2018, cilt.1, (Özet Bildiri)

4. Balıkesir Mutfak Kültüründe Geleneksel Ekşi Macın ve Kullanım Alanları

2nd International Rural Tourism and Development Congress, Muğla, Türkiye, 10 Mayıs 2018, ss.27, (Özet Bildiri)

5. Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma

1th International Rural Tourism and Development Congress/ 6. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Bursa, Türkiye, 04 Mayıs 2017, cilt.1, ss.1-7, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 9

1. Amaç Odaklı Pazarlama ve Gastronomi

Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar), BOZOK DÜRİYE, ÖZDEMİR SAMİ SONAT, AÇIKSÖZLÜ ÖVGÜ, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.38-55, 2024

2. Sensory Analysis and Consumer Perception in Gastronomy

Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, YAZICIOĞLU İRFAN, YAYLA ÖZGÜR, IŞIN ALPER, BAYRAM FUAT, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.397-405, 2024

3. Geleceğin Restoranlarında Menü

Geleceğin Restoranları, Gültekin ÇALIŞKAN Doç. Dr. Gülsün YILDIRIM, Editör, detay yayıncılık, Ankara, ss.99-112, 2021

4. Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism , Yazıcıoğlu, İrfan; Işın, Alper; Yayla, Özgür, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021

5. Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan YAZICIOĞLU Alper IŞIN Özgür YAYLA, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021

6. Karapınar İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli

Destinasyon Pazarlama Aracı Olarak Gastronomi Turizmi, Karaman Abdullah, Şalvarcı Simge, Aylan Kübra, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.249-269, 2020

7. Türk Mutfağına Özgü Menü Örnekleri 1 Sıfır Atık Menü

Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin Perçin, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.300-305, 2020

8. Türk Mutfağında Yer Alan Börekler

Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN; Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayıevi, Ankara, ss.106-119, 2020

9. Sındırgı'nın Özel Gün Yemekleri

Güncel Araştırmalar Işığında Sındırgı, Arslan, F., Aksak P., Zoğal V., Üzülmez M., Demir E., Editör, Ege Üniversitesi Rektörlüğü Basımevi Müdürlüğü, İzmir, ss.217-228, 2018
Metrikler

Yayın

20

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları