SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
3
2. Balıklı’ da Yaşatılan Somut Olmayan Kültürel Miras: Kaz Pilavı Geleneği (Elfana)
International Rural Tourism and Development Journal
, cilt.2, sa.1, ss.1-5, 2018 (Hakemli Dergi)
3. ‘’Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma’’
Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.20-26, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
5
Kitaplar
9
1. Amaç Odaklı Pazarlama ve Gastronomi
Gastronomi ve Pazarlama (Yeni Yaklaşımlar/Stratejiler ve Örnek Olaylar), BOZOK DÜRİYE, ÖZDEMİR SAMİ SONAT, AÇIKSÖZLÜ ÖVGÜ, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.38-55, 2024
2. Sensory Analysis and Consumer Perception in Gastronomy
Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, YAZICIOĞLU İRFAN, YAYLA ÖZGÜR, IŞIN ALPER, BAYRAM FUAT, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.397-405, 2024
4. Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism , Yazıcıoğlu, İrfan; Işın, Alper; Yayla, Özgür, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021
5. Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism
Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan YAZICIOĞLU Alper IŞIN Özgür YAYLA, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021
6. Karapınar İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli
Destinasyon Pazarlama Aracı Olarak Gastronomi Turizmi, Karaman Abdullah, Şalvarcı Simge, Aylan Kübra, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.249-269, 2020
7. Türk Mutfağına Özgü Menü Örnekleri 1 Sıfır Atık Menü
Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin Perçin, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.300-305, 2020
8. Türk Mutfağında Yer Alan Börekler
Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN; Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayıevi, Ankara, ss.106-119, 2020
9. Sındırgı'nın Özel Gün Yemekleri
Güncel Araştırmalar Işığında Sındırgı, Arslan, F., Aksak P., Zoğal V., Üzülmez M., Demir E., Editör, Ege Üniversitesi Rektörlüğü Basımevi Müdürlüğü, İzmir, ss.217-228, 2018