Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Karesi'nin Özel Gün Yemekleri

Milli Mücadele'nin 100. Yılında Kuva-yı Milliye Şehri Balıkesir Uluslararası Sempozyumu, Balıkesir, Türkiye, 19 Eylül 2019, cilt.1, ss.146-147

Balıklı'da Somut Olmayan Kültürel Miras: Kaz Pilavı Geleneği (Elfana)

2nd International Rural Tourism and Development Congress, Muğla, Türkiye, 10 Mayıs 2018, cilt.2, ss.1-5

Gaziantep Sokak Lezzetleri ve Kebap Geleneği

3. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 21 Haziran 2018, cilt.1

Balıkesir Mutfak Kültüründe Geleneksel Ekşi Macın ve Kullanım Alanları

2nd International Rural Tourism and Development Congress, Muğla, Türkiye, 10 Mayıs 2018, ss.27

Osmanlı Mutfak Kültüründe Balık Tüketimi ve Dolma Zeytin Turşusunun Kırsal Turizm Gastronomisine Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma

1th International Rural Tourism and Development Congress/ 6. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Bursa, Türkiye, 04 Mayıs 2017, cilt.1, ss.1-7

Kitap & Kitap Bölümleri

Geleceğin Restoranlarında Menü

Geleceğin Restoranları, Gültekin ÇALIŞKAN Doç. Dr. Gülsün YILDIRIM, Editör, detay yayıncılık, Ankara, ss.99-112, 2021

Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan YAZICIOĞLU Alper IŞIN Özgür YAYLA, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021

Traditional Turkish Tea Culture in Gastronomy Tourism

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism , Yazıcıoğlu, İrfan; Işın, Alper; Yayla, Özgür, Editör, Peter Lang International Academic Publishers, Berlin, ss.177-201, 2021

Karapınar İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyeli

Destinasyon Pazarlama Aracı Olarak Gastronomi Turizmi, Karaman Abdullah, Şalvarcı Simge, Aylan Kübra, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.249-269, 2020

Türk Mutfağına Özgü Menü Örnekleri 1 Sıfır Atık Menü

Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin Perçin, Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.300-305, 2020

Türk Mutfağında Yer Alan Börekler

Uygulamalı Türk Mutfağı, Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN; Öğr. Gör. Ceyhun UÇUK, Editör, Nobel Yayıevi, Ankara, ss.106-119, 2020

Sındırgı'nın Özel Gün Yemekleri

Güncel Araştırmalar Işığında Sındırgı, Arslan, F., Aksak P., Zoğal V., Üzülmez M., Demir E., Editör, Ege Üniversitesi Rektörlüğü Basımevi Müdürlüğü, İzmir, ss.217-228, 2018

Metrikler

Yayın

18

Açık Erişim

2