Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2019 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2017 - 2019 Araştırma Görevlisi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor Bölüm Akreditasyon Süreci Komisyon Başkanı

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor Yemekhane ve Kantin Denetleme Komisyonu Başkanı

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2019 - Devam Ediyor Staj Değerlendirme Komisyon Üyesi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2019 - Devam Ediyor Bölüm Muafiyet ve İntibak Komisyonu Üyesi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2019 - Devam Ediyor Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2018 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Verdiği Dersler

  • Lisans Temel Sanat ve Estetik Bilgisi

  • Lisans Restoran ve Mutfak Tasarımı

  • Lisans Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

  • Yüksek Lisans Gastronomi Turizmi

  • Lisans Halkla İlişkiler ve İletişim

  • Ön Lisans Anadolu Uygarlıkları

  • Lisans Yemek ve Gastronomi Kültürü

  • Lisans Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

  • Yüksek Lisans Arkeoloji ve Müzecilik

  • Lisans Araştırma Yöntemleri

  • Lisans Yiyecek-İçecek İşletmeciliği

  • Ön Lisans Biletleme

  • Yüksek Lisans Gastronomi Tarihi