Akademik Unvanlar
-
2019 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2017 - 2019 Araştırma Görevlisi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - Devam Ediyor Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - Devam Ediyor Bölüm Akreditasyon Süreci Komisyon Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - Devam Ediyor Yemekhane ve Kantin Denetleme Komisyonu Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2019 - Devam Ediyor Staj Değerlendirme Komisyon Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2019 - Devam Ediyor Bölüm Muafiyet ve İntibak Komisyonu Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2019 - Devam Ediyor Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans Temel Sanat ve Estetik Bilgisi
-
Lisans Restoran ve Mutfak Tasarımı
-
Lisans Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
-
Yüksek Lisans Gastronomi Turizmi
-
Lisans Halkla İlişkiler ve İletişim
-
Ön Lisans Anadolu Uygarlıkları
-
Lisans Yemek ve Gastronomi Kültürü
-
Lisans Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
-
Yüksek Lisans Arkeoloji ve Müzecilik
-
Lisans Araştırma Yöntemleri
-
Lisans Yiyecek-İçecek İşletmeciliği
-
Ön Lisans Biletleme
-
Yüksek Lisans Gastronomi Tarihi