Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar 2
  • 2019 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2017 - 2019 Araştırma Görevlisi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Yönetimsel Görevler 8
  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor Bölüm Akreditasyon Süreci Komisyon Başkanı

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - Devam Ediyor Yemekhane ve Kantin Denetleme Komisyonu Başkanı

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2019 - Devam Ediyor Staj Değerlendirme Komisyon Üyesi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2019 - Devam Ediyor Bölüm Muafiyet ve İntibak Komisyonu Üyesi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2019 - Devam Ediyor Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2018 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Verdiği Dersler 13
  • Yüksek Lisans

    Gastronomi Turizmi

    Arkeoloji ve Müzecilik

    Gastronomi Tarihi

  • Lisans

    Temel Sanat ve Estetik Bilgisi

    Restoran ve Mutfak Tasarımı

    Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

    Halkla İlişkiler ve İletişim

    Yemek ve Gastronomi Kültürü

    Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

    Araştırma Yöntemleri

    Yiyecek-İçecek İşletmeciliği

  • Ön Lisans

    Anadolu Uygarlıkları

    Biletleme

Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri 1
  • 28. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

    Kurumsal Tanıtım, TÜYAP KONGRE VE FUAR MERKEZİ, Türkiye, İstanbul, 2025 - 2025